Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AltaNova opent kinderboerderij

Het voorjaar is elk jaar het belangrijkste seizoen voor AltaNova. Dit jaar is de lente extra bijzonder: de kwekers van bijzondere seizoensproducten openen namelijk vandaag de deuren van hun eigen kinderboerderij!

Beestenboel
Klanten en bezoekers van AltaNova zijn de afgelopen jaren waarschijnlijk al meermaals begroet door de vrolijke, kwispelende viervoeters die op de kwekerijen rondlopen. Maar, het dierenpark van het familiebedrijf bestaat naast honden ook uit alpaca’s, schapen, geiten en wallaby’s. De dierenhobby begon zo uit de hand te lopen, dat de kwekers het professioneler gaan aanpakken. De ‘AltaNova Animals’ komen al voorbij op de socialmediakanalen, maar zullen nog bekender worden. Vandaag opent de kinderboerderij in Moerkapelle namelijk haar deuren!

Professionele aanpak
AltaNova pakt het graag professioneel aan. Er wordt veel tijd besteed aan het samenstellen van het perfecte seizoensassortiment en de juiste omgeving voor de producten. De kwekers zouden ook graag het product ‘Pimulea’ in het assortiment opnemen, een product dat vrij lastig te telen is. Om meer te weten te komen over de flora en fauna waarin de planten zich thuis voelen, adopteerde mede-eigenaar Reinier Hoogendoorn vorig jaar twee wallaby’s. Met de komst van de wallaby’s is er naast een divers plantenassortiment, ook een divers dierenassortiment ontstaan. Zo divers, dat de kwekers er een kinderboerderij van maken.

Wil je meer weten over onze kinderboerderij en graag een keertje langskomen? Bezoek dan onze website: www.altanova.nl/kinderboerderij.

Publicatiedatum: