Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 mei

Webinar over digitale transformatie in de tuinbouw

Op 20 mei organiseert Mprise Agriware, samen met Ball Horticultural Company, Rijk Zwaan en Royal van Zanten, een online event met als titel: ‘Keys to successful digital transformation in horticulture’.

In deze dynamische wereld ligt het tempo van de technologische ontwikkelingen ontzettend hoog. Hoe moeten kwekers met deze veranderingen omgaan? En welke factoren zorgen voor succes?

Jacco Kuipers (CFO bij Ball Horticultural Company), Peter Verstegen (ICT Manager bij Rijk Zwaan), Ernst Barendregt (CFO bij Royal van Zanten) en William van Loenen (Product Manager bij Mprise Agriware) geven hun visie op deze veranderingen.

Tijdens het webinar wordt ingegaan op de vraag, wat de digitale transformatie betekent voor de mensen binnen het bedrijf, de business zelf en de invloed die dit heeft op de duurzaamheid in de keten.

Het programma bestaat uit korte speeches, interviews, online polls en daarnaast zal er mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Het programma vindt online plaats op 20 mei van 13:00 tot 15:00 uur. Aanmelden kan hier.

Publicatiedatum: