Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WPS en de Barth Groep gaan samenwerken

In februari 2021 zijn WPS en de Barth Groep een strategische samenwerking aangegaan.

Aanleiding voor de samenwerking is de volle orderportefeuille en internationale groeiambitie van WPS. Voor een aantal omvangrijke projecten zocht WPS strategische partners. WPS heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen als system integrator en kiest ervoor om niet alle componenten in eigen huis te ontwikkelen en realiseren.

WPS blijft inzetten op totaaloplossingen voor internationale potplantentelers en agriscience. De samenwerking met de Barth Groep geeft ruimte voor het realiseren van de innovatiestrategie. Er wordt onder andere gewerkt aan robotica-oplossingen om inpakken van potplanten verder te automatiseren en aan hightech robotica-oplossingen in combinatie met vision om volledig handsfree plantonderzoek te verrichten door agriscience bedrijven.

De divisie Industrial Solutions van de Barth Groep bestaat uit 5 technische bedrijven, gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantspecifieke machines en logistieke oplossingen. Met expertise op het gebied van mechanische engineering, productie en assemblage, industriƫle besturing en robotica, en hoogwaardige vision vormt zij een goede aanvulling op het portfolio van WPS.

Publicatiedatum: