Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Eerste potplanten getransporteerd over SmartFlo-systeem bij Altman Plants

De eerste planten zijn bij Altman Plants over het SmartFlo-systeem van WPS getransporteerd. Edwin Dijkshoorn, directeur business development Noord-Amerika: "We zijn erg trots dat we de opdracht hebben gekregen om een van hun oude transportbanden van circa 365 meter te vervangen door onze SmartFlo-banden, inclusief afstandsbedieningen.”

Ook buiten te gebruiken
"Het SmartFlo-transportbandsysteem verplaatst planten efficiënter dan karren", vertelt Edwin. "Je kunt de routes eenvoudig aanpassen en met de verschillende 'plug ins' is het mogelijk om gangpaden in de kwekerij of kas te kruisen. Kleine planten, grote planten of trays: SmartFlo transporteert elke plant naar de juiste plek. Dit bespaart niet alleen op arbeidskosten, maar geeft organisaties overzicht en rust. Belangrijker: je houdt tijd over voor de dingen die ertoe doen! Je kunt klein beginnen en het systeem later uitbreiden. Het systeem kan ook buiten worden gebruikt."

Over Altman Plants
Altman Plants is in 1975 begonnen als een hobby in de achtertuin en is nu de grootste commerciële kweker in de Verenigde Staten, met kwekerijen van kust tot kust. Als wereldleider in het kweken van rozen, hibiscussen en vetplanten, kweekt en ontwikkelt het bedrijf een buitengewone verscheidenheid aan vetplanten, cactussen, rozen, eenjarigen, vaste planten en andere speciale planten voor veel van de toonaangevende nationale retailers, supermarkten en onafhankelijke kwekerijen in de VS. Het bedrijf is opgericht door Ken en Deena Altman en wordt nu geleid door co-voorzitters Ken en Matt Altman.

Voor meer informatie over dit project: Edwin Dijkshoorn, Directeur business development Noord-Amerika, edwin.dijkshoorn@wps.eu

Publicatiedatum: