Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dominique Blok terug in de kas voor Hinova

De eerste werkmaand van Dominique Blok bij Hinova zit er bijna op. Sinds 1 maart is hij bij de kasventilatorenproducent aan de slag gegaan als productspecialist. De glastuinbouw is niet geheel nieuw voor Dominique, zo vertelt hij in zijn introductie.

"In mijn jongere jaren werkte ik als vakantiekracht bij rozenkwekerij Van den Nouweland, nu Marjoland. In mijn rol binnen Hinova vind ik het fantastisch om weer bij kwekerijen naar binnen te stappen en de mooiste gewassen van Hollandse bodem te zien." 

Dominique is inmiddels 41 jaar en woont met vrouw en twee kinderen in Bergschenhoek. In het weekend vindt hij het leuk om zijn handen vies te maken met onderhoud aan zijn hobbyauto’s.

Doordeweeks geeft hij nu uitleg en advies over verticale ventilatie in de kas. "Ik ben ervan overtuigd dat de producten van Hinova echt meerwaarde bieden als je het hebt over lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot en een hogere productkwaliteit. Van de klanten die onze installatie gebruiken hoor ik dan ook alleen maar goede berichten en resultaten. Dit doet me veel deugd. Met de snelle groei die Hinova nu doormaakt als bedrijf, viel ik natuurlijk met mijn neus in de boter toen ik aan boord kwam. Maar ik kijk uit naar deze toffe nieuwe uitdaging. En mocht je nu op zoek zijn naar advies voor optimale ventilatie in de kas, schroom dan zeker niet om contact op te nemen."

Voor meer informatie:
Hinova
www.hinova.nl
info@hinova.nl

Dominique Blok
d.blok@hinova.nl
+31(0)6 82 67 1117

Publicatiedatum: