Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 t/m 17 juni 2021

Inca Orchids neemt deel aan Orchid Inspiration Days

Nadat de Orchid Inspiration Days in 2020 geannuleerd moesten worden, staan de deelnemers te popelen om dit jaar de deuren weer te openen. Dit jaar bovendien met een nieuwe deelnemer: Inca Orchids.

Deelnemers
Met Inca Orchids uit Nootdorp erbij kunnen geïnteresseerden in totaal bij elf kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal: om veel inspiratie op te doen. De deelnemende bedrijven van 2021 zijn: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, De Hoog Orchids, GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Stolk Flora en Ter Laak Orchids.  


André van der Goes, eigenaar Inca Orchids

Voorproefje
Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn en Instagram worden de ontwikkelingen van het evenement bijgehouden. Ook wordt hier per deelnemer vermeld hoe je een afspraak kunt inplannen bij het bedrijf.

Publicatiedatum: