Ebbing-Lohaus breidt primula-aanbod uit met nieuwe rassen

Zoals altijd is het veredelen van nieuwe facetten in het primula-aanbod het belangrijkste bij Ebbing-Lohaus. Naast het focussen op compacte series die geteeld kunnen worden zonder groeiregulatoren wordt het aanbod verbreed door nieuwe kleurrijke en felle highlights, die vrolijke accenten geven aan de donkere seizoenen in het jaar. 

Aurela Appleblossom
De nieuwe Aurela Appleblossom past perfect in de middellate serie aurela, klaar voor verkoop vanaf eind februari. Net als alle rassen uit deze serie is Aurela Appleblossom een compacte plant die geen groeiregulator nodig heeft. Deze aurela completeert het gebalanceerde kleurenpalet van de serie en is erg trendy. 

Unistar white org eye improved
Grote witte bloemen en een heel uniforme plantontwikkeling: dat zijn de bijdragen van Unistar white org eye improved. Wat altijd al een heldere witte stip was in de middelvroege unistar-serie blinkt nu nog meer. Een echte klassieker in de unistar krijgt een upgrade en past perfect in een serie vol felle kleuren en grote bloemen. 

Elodie Lime
De nieuwe Elodie Lime verrijkt het middelvroege ras Elodie met een heldere tint. Elodie bloeit van half januari tot half februari. Groen-witte bloemen met geribbelde randjes die dubbelbloemig lijken te zijn, staan op stevige stengels. Klassiek en modern door elkaar: dit nieuwe ras doet harten sneller kloppen!

Victoriana mix
Nostalgische charme en pure natuurlijkheid: Victoriana met haar decoratieve bloemen en lange sierlijke stengels is nu beschikbaar als expressieve mix met de kleuren rood, mokka, lila en geel. De tijdloze uitstraling van deze sterke primula is geschikt voor kommen, potten en bloembedden. Deze laatbloeiende serie geeft langhoudende bloemen tot een eind in april. 

Video's laten assortiment zien
Zodat klanten en iedereen die geïnteresseerd is een nog beter overzicht kan zien van de nieuwe rassen en de rest van het assortiment heeft Ebbing-Lohaus haar aanwezigheid op het internet hernieuwd en gemoderniseerd. Twee nieuwe video's laten de assortimenten zien. Bekijk het hier: www.ebbing-lohaus.com.

Voor meer informatie:
Ebbing-Lohaus Vertriebs GmbH
Borkener Straße 29
46359 Heiden
Duitsland
+49 (0) 2867 266
www.ebbing-lohaus.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven