Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar CIV, 13 april

Welke opleidingen passen het best in thema Een Leven Lang Ontwikkelen?

Leven Lang Ontwikkelen is een belangrijk thema. Maar hoe organiseren we – onderwijs en arbeidsmarkt – samen een goed portfolio van cursussen in alle kleuren en maten, dat goed aansluit op de vraag van regionale arbeidsmarkt en overheidsbeleid? Dat daadwerkelijk een bijdrage levert aan ontwikkeling en mobiliteit van mensen? Niet te versnipperd, maar wel voldoende maatwerk? Hoe positioneren we ons als groene MBO-instellingen in het geweld van particuliere aanbieders? Hoe komen we tot synergie met brancheopleidingen in het groene domein? 

Foto: groenpact.nl 

Op dinsdag 13 april van 10.00-11.30 uur organiseert het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) een webinar over de kansen, mogelijkheden en good practices. Vanuit onderwijs én vanuit bedrijfsleven. Deze eerste van een reeks webinars is met name gericht op de aanbodzijde: de bestaande én te ontwikkelen opleidingen, cursussen, modules en certificaten. Het doel is om te komen tot samenwerking met impact: landelijk, regionaal, sectoraal. 

Het webinar is vooral bedoeld voor accountmanagers, scholingsconsulenten, cursuscoördinatoren, onderwijsontwikkelaars publiek én privaat, beleidsspecialisten arbeid & onderwijs en andere geïnteresseerden. Aanmelden kan hier.

Programma
10.00 uur - Opening en introductie: waarom dit webinar?
10:15 uur - Perspectieven op LLO vanuit verschillende invalshoeken. Een aantal representanten uit de wereld van onderwijs, bedrijfsleven en O&O fondsen nemen ons mee in wat er volgens hen speelt op LLO-gebied.
10:45 uur - Workshops over goede voorbeelden of juist een kansrijke uitdaging. Elke workshop trapt af met een korte introductie, waarna u in gesprek gaat met de andere deelnemers. Samen formuleert u een aantal ideeën of adviezen waar we mee vooruit kunnen.
11:15 uur - Staccato terugkoppeling en inventariseren vervolgstappen.
11:30 uur - Afsluiting 

Bron: Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Publicatiedatum: