Gloeckner Colombia wordt LYG Agroflowers S.A.S.

In december vorig jaar onderging Gloeckner in Colombia een aantal veranderingen. Een van de belangrijkste daarvan was de nieuwe naam van het bedrijf, dat vanaf dit jaar LYG Agroflowers S.A.S. zal zijn. LYG Agroflowers is een handelsbedrijf in zaden en tuinbouwtoebehoren, met een sterke focus op potplanten en het tuinsegment. Dankzij het ondertekenen van een overeenkomst met Ball Seed Chicago en Ball Colombia is het assortiment potplanten en tuinproducten voor de Colombiaanse markt verder gegroeid.

Overeenkomst Gloeckner en Ball Group
LYG Agroflowers is een overeenkomst aangegaan met Ball Seed Chicago en Ball Colombia voor de distributie van hun producten in Colombia. Deze producten vormen een aanvulling op het gebruikelijke assortiment, waarin o.a. genetica van Sakata, Benary, Takii, Schoneveld, Florist en Morel is opgenomen. "Zo kunnen we onze klanten in Colombia de beste zaden leveren die beschikbaar zijn en worden veel van deze merken exclusief alleen door ons op de markt gebracht."

Naast zaden biedt LYG Agroflowers een breed assortiment aanvullende producten, variërend van in-vitro-plantmateriaal tot bollen, plastic potten en nog veel meer, omdat we een onafhankelijk bedrijf zijn."

Gloeckner in de VS
In december vorig jaar ging eigenaar & directeur Joseph A. Simone met pensioen en werd een overeenkomst gesloten voor overdracht van diens klanten in Noord-Amerika naar Ball Seed.

 

Voor meer informatie:
LYG Agroflowers S.A.S.
+57 (300) 488 0535
Lix Villarraga
Lvillarraga@lygagroflowers.com

Gustavo Ochoa
Gochoa@lygagroflowers.com
www.lygagroflowers.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven