Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Lily Masters en Lilies of Life willen afzet coördineren

Leliebedrijven Dutch Lily Masters en Lilies of Life tekenen vandaag een intentieverklaring voor verregaande samenwerking op afzetgebied. De bedrijven zien met de beoogde samenwerking volop kansen voor een breder assortiment en hoger serviceniveau. Halverwege dit jaar verwachten de bedrijven een knoop door te kunnen hakken over het partnership.

Vlnr. Paul Ravensbergen, Wim-Jan Paauw en Michel van Marwijk

Door de krachten te bundelen, vullen de leliekwekers elkaar vooral aan qua personen en assortiment. Dutch Lily Masters is gespecialiseerd in grootbloemige Oriental en OT lelies en Lilies of Life in geurloze LA’s en speciale lelies. Wim-Jan Paauw, commercieel directeur van Dutch Lily Masters, ziet deze lelies als een verrijking voor hun aanbod. “We zochten als Dutch Lily Masters namelijk nog  LA’s in ons assortiment. Met deze stap hopen we onze klanten nog meer “meesterwerken” te kunnen bieden”. Ook Michel van Marwijk, hoofd verkoop bij Dutch Lily Masters, is positief: “Aan de afzetkant worden onze klanten steeds groter en om aan de wensen van deze partijen te voldoen is onze samenwerking een logische stap.” Paul Ravensbergen van Lilies of Life sluit af: “We moeten nog heel wat werk verzetten, maar halverwege dit jaar hopen wij meer te kunnen vertellen. Het ziet er veelbelovend uit.”

www.dutchlilymasters.nl

Publicatiedatum: