Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alison Bradley interviewt floral desginers, eerste evenement op 24 maart

Danziger kondigt 'Danziger Live' aan

Danziger Live' wordt een interactief maandelijks evenement waarbij een reeks onderwerpen wordt onderzocht die van invloed zijn op bloemisten over de hele wereld. Alison Bradley zal de rol van 'Floral Guru' pakken en ontwerpers interviewen.

Het eerste evenement zal plaatsvinden op woensdag 24 maart 2020 om 16:00 UTC.

Aan bod komen onderwerpen van belevingswaarde tot innovatie in design; hoe je de meeste aandacht trekt op sociale media; het creëren van een merk; hoe je contact maakt met mainstream media; wat verkoopt is en wat niet en hoe je contact maakt met je echte publiek.

Ori Danziger: "Als veredelaar in de bloemensector vinden we het belangrijk om bloemisten te laten kennismaken met de professionele keten, en om hun kennis en expertise over de bloemen waarmee ze werken te verbreden. Wij denken dat het bouwen van een platform waar zij hun professionaliteit kunnen delen, gedachten en ideeën kunnen uitwisselen, geïnspireerd kunnen raken en kunnen netwerken, de hele bloemensector wereldwijd kan promoten.

"We zijn erg blij dat Alison Bradley van de partij is, als onderdeel van onze gezamenlijke missie om bloemisten over de hele wereld te inspireren en te ondersteunen. Alison Bradley staat in de top 50 van meest invloedrijke mensen in de bloemensector. Naar haar luisteren is gewoon een inspiratie voor ons allemaal."

Reserveer je plek voor de ‘Danziger Live’ hier. Deelname is gratis maar het aantal deelnemers is beperkt.

Voor meer informatie:
Danziger Live
www.danzigeronline.com 

Publicatiedatum: