Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uni-Troll Europe en TPS Rental Systems:

"Een nieuwe universele, milieuvriendelijke trolley"

Begin maart 2021 heeft TPS Rental Systems, een internationale leverancier van IBC-containers, een exclusieve overeenkomst gesloten met Uni-Troll Europe voor de verhuur, financiering en verkoop van hun trolleys.

"We zijn erg blij dat we in TPS de juiste industriële partner hebben gevonden, van wie we weten dat hij het aankan om de gepatenteerde oplossingen van Uni-Troll op de markt te brengen," zegt Søren Bøgede Andersen, directeur van Uni Troll Europe. "TPS beschikt over een stabiele organisatie met medewerkers en ervaring die de klanten het vertrouwen zullen geven dat aan hun toekomstige behoeften aan trolleyoplossingen, verhuur en logistiek kan worden voldaan."

Het Uni Troll-systeem zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de optimalisatie van ruimte en financiering, van de gebruikerservaring en van de productiviteit. Trolleys kunnen rechtstreeks van de producent worden vervoerd, waardoor dure en milieubelastende eenmalige verpakkingen worden vervangen door een volledig herbruikbare oplossing.

"De producten van Uni Troll passen zeer goed in ons portfolio en distributienetwerk. TPS beschikt over de vaardigheden om grote en middelgrote klanten te bedienen met een nieuwe en interessante manier om producten te behandelen terwijl ze door hun toeleveringsketen gaan," zegt TPS COO Michael Gotfredsen, die verantwoordelijk is voor de samenwerking en voor de marktintroductie van de Uni Troll-oplossingen.

Klik hier voor meer informatie over de Uni-Troll oplossing.

Voor meer informatie:
Michael Gotfredsen
TPS
+49 151 46260200
www.tpsrentalsystems.com 

Søren Bøgede Andersen
UNI-TROLL EUROPE (UTE)
+45 2371 2008
www.uni-troll.com 

Publicatiedatum: