Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 april

Concept Factory organiseert webinar Kickstart Trends

Voor de derde achtereenvolgende keer organiseert Concept Factory op donderdag 8 april a.s. het webinar Kickstart Trends. Het webinar zoomt in op vier trendthema’s en deelnemers ontvangen vooraf een Toolbox met kleur- en materiaalswatches.

Trends zijn niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van productlijnen, het ontwerpen van keramiek of verpakkingen, maar zijn ook waardevol voor marketing- en communicatie. “Kleuren en vormen bepalen of je doelgroep interesse voor je krijgt”, weet Anouk Koreman. “Vanuit elk project – groot of klein – kijken we eerst naar de trends, die het beste aansluiten bij specifieke consumentenbehoeften. Onze klanten profiteren van deze werkwijze en dat gunnen wij iedereen. Daarom organiseren wij het webinar Kickstart Trends, waarbij elke deelnemer praktische informatie én middelen in handen krijgt om direct mee aan de slag te gaan.”

Het trendprogramma is ontwikkeld samen met 3House Productions, een specialist in de ontwikkeling van home- en decoratietrends voor gerenommeerde Europese toeleveranciers.

Toolbox
Het webinar vindt plaats op donderdag 8 april om 14.00 uur. In een twee uur durende online sessie worden vier trendthema’s toegelicht. Elke deelnemer ontvang vooraf een praktische toolbox met moodboards van 4 trendthema’s, -beschrijvingen en materiaal- en kleurswatches. De kosten bedragen EUR 350,00 (excl. BTW). Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Publicatiedatum: