"Senti"

Danziger voegt snijrozen toe aan portfolio

Om hun doel te realiseren om een one-stop-shop te zijn, voegt Danziger snijrozen toe aan hun portfolio. "Als leiders in de internationale tuinbouwsector, met meer dan 1000 klanten in meer dan 60 landen, zijn wij voortdurend op zoek om telers meer en betere oplossingen te bieden, door ons aanbod uit te breiden en nieuwe marktsegmenten te betreden. Om ons doel te realiseren, namelijk echt een one-stop-shop zijn, bieden we voortdurend nieuwe, creatieve en aantrekkelijke assortimenten," zegt Gaby Danziger, directeur van Danziger.

De toevoeging van snijrozen aan hun portfolio is een strategische stap voorwaarts voor Danziger. "Het is een integraal onderdeel van onze visie, onze belofte aan telers en ons streven naar genetische innovatie die resulteert in nieuwe assortimenten."

Senti™ rozen in een arrangement

Senti, Latijn voor voelen en ervaren, is de naam die ze bewust kozen voor het merk van hun nieuwe roos. "Wij zijn van mening dat deze naam goed past, omdat het de essentie van rozen en hun speciale rol in ons leven weerspiegelt: het uitdrukken van gevoelens van liefde, passie, romantiek, empathie, opwinding, en soms verdriet en verlangen."

Senti Dark red

Beleving
"Met een gevestigde reputatie op het gebied van vulmiddelen, hebben we de afgelopen jaren onze aandacht verlegd en rozen waren de natuurlijke vervolgactie. We zijn verheugd om de mooie en uitdagende wereld van de rozen te betreden. Dit is voor ons een nieuwe kans om onze ervaring en middelen op het gebied van genetica, teelt en service in te zetten."

Senti Dark Pink

Danziger staat vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment Gypsophila-rassen, zoals Xllence en Million Stars en aangezien snijrozen een complementair product zijn aan Gypsophila, zijn ze van mening dat het aanbieden van een breder assortiment een belangrijk voordeel is voor hun telers.

Links: Senti Alquimia

Links: Senti Light Peach. Rechts: Senti Dark Pink

Voor meer informatie:
Gaby Danziger
Danziger
www.danzigeronline.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven