Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerard Hogewoning Nieuwe Product Specialist Droogbloemen bij Holex Flower B.V.

Met de aanstelling van Gerard Hogewoning zet Holex Flower verdere stappen op het gebied van droogartikelen. Deze producten staan volop in de schijnwerpers en maken een steeds groter deel uit van het aanbod richting klanten over de hele wereld.

Roots in droogartikelen
De naam Hogewoning is nog steeds een begrip in de wereld van droogbloemen. Gerard groeide op en werkte van jongs af aan mee in het bekende familiebedrijf in Rijnsburg. “Als kleine jongen sikkelde ik al de ‘echte oude Hollandse droogbloemen’, zoals Rodanthe”, aldus Hogewoning. Daarna heeft hij in zowel binnen- als buitenland zijn contacten binnen dit vakgebied verder uitgebreid. Veel van de producten komen tegenwoordig immers uit landen als India, China en Italië. Met de aanstelling bij Holex Flower kan Gerard zijn expertise ten volste benutten om dit populaire segment verder te ontwikkelen voor de Holex vestigingen in Aalsmeer, Miami en Shanghai. Voor het bedrijf een volgende stap op het gebied van direct sourcing en het opzetten van handelsstromen tussen de eigen vestigingen.

Hogewoning: “Inspelen op trends qua kleur, vorm en textuur en deze op een goede manier vertalen naar een droogartikelen assortiment dat de diverse klantgroepen van Holex aanspreekt, dat is voor mij de uitdaging die ik bij Holex met plezier ga invullen”. Hogewoning is voornemens om het aanbod op korte termijn uit te breiden, met zowel producten van bestaande als van nieuwe leveranciers.

bron: Holex Flower

Publicatiedatum: