Kwintplant koopt tuin Chrysantenkwekerij Aad Persoon

Tholen - Per 1 maart is de tuin van Chrysantenkwekerij Aad Persoon eigendom van Kwintplant. Deze zal de tuin ombouwen naar een kas geschikt voor de teelt van potplanten. As we speak is Greenhouse Demolition gestart met demontagewerkzaamheden, het geheel krijgt een betonvloer en vanaf de zomer, zo is de planning, hoopt men de eerste planten te gaan oppotten.

V.l.n.r. Edwin, Rick, Hilde en Martin Duijvestijn.

Met de aankoop groeit Kwintplant netto zo’n 2.5 hectare. De tuin van Aad aan de Wateringseweg 47 te Poeldijk meet 4.7 hectare, maar tegelijk wordt zowel een huurkas als de locatie aan de Molenbroeklaan 17 in Honselersdijk afgestoten.

Een prachtige uitkomst zo, vertelt Edwin Duijvestijn van Kwintplant. “We waren al langer op zoek naar een geschikte uitbreiding. Voorwaarde was dat het in de buurt was en de ontsluiting naar de veiling goed moest zijn. De tuin van Aad stond in de stille verkoop, het was een kwestie van goed de ogen open houden.”


Martin en Rick Duijvestijn, met (rechts) Aad Persoon
bron foto: Vollebregt Barten, via
LinkedIn

Op de nieuwe locatie gaat Kwintplant op dezelfde voet verder met de teelt van pot- en perkplanten. "We blijven doen wat we al deden, maar dan natuurlijk telkens een beetje beter. En een beetje groter."

De koop is begeleid door Vollebregt-Barten en Wim Duijvestijn Totaaladvies; Aad Persoon stopt met telen maar was voor moment van publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

Voor meer informatie:
Kwintplant
E: info@kwintplant.nl
www.kwintplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven