Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenport West-Holland presenteert Jaarplan

Het tuinbouwcluster in Greenport West-Holland heeft de perfecte combinatie in huis: excellente veredeling en teelt, hoogstaande technologische toeleveranciers, de nabijheid van twee Mainports, een efficiënt logistiek systeem en de inzet op kennis en innovatie, met een hoogstaand kenniscluster. Hierdoor heeft West-Holland internationaal een toppositie als productie- en handelsland voor vers- en sierteeltproducten. En vooral als gebied waar nieuwe innovatieve technieken worden ontwikkeld.

Als concretisering van de visie 2030 en de hierop gebaseerde strategie Feeding & Greening the Megacities werkt de Greenport aan een aantal ambities en opgaven. Alle ambities (opgaven en activiteiten) voor 2021 sluiten aan op het Programma 2019 – 2025 en de Sustainable Development Goals van de VN. Deze verbinding worden in de uitwerking van het jaarplan verder uitgewerkt en gevisualiseerd.

Klik hier voor een overzicht van de plannen & ambities.

Publicatiedatum: