Marc Lodewijks en Wim Mariën, PACK11:

"Onze folies voorzien in groeiende vraag topsealverpakkingen"

Tholen - Na ruim 15 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie koos Marc Lodewijks in 2012 voor het vrije ondernemerschap. Als 'new kid on the block' betrok hij een nieuwe verpakkingshal in Nispen, waar hij zich richt op folieproductie voor onder meer de AGF-sector. En dat gaat niet onverdienstelijk. Dit jaar trad Wim Mariën, eveneens al ruim vijftien jaar actief in de verpakkingssector, aan als accountmanager. "Dankzij onze voorraad op locatie en een flexibele instelling, kunnen we snel inspelen op de vraag."

PACK11 bv is een relatief jong bedrijf en specialist op het gebied van productie en veredeling van hoogwaardige verpakkingsfolies, in het bijzonder topsealsluitfolies. "Door intensief samen te werken met vooraanstaande verpakkingsproducenten en machinebouwers, staat PACK11 garant voor expertise, constante kwaliteit én capaciteit bij het leveren van voedselveilige verpakkingsproducten."


Marc Lodewijks en Wim Mariën

“Sinds 2012 zijn wij exclusief-distributeur van Sappi Rockwell Solutions in de Benelux en Duitsland. "Wij spelen in op de toenemende vraag naar topsealtoepassingen en leveren de folies bedrukt, geperforeerd en op maat gesneden aan onze klanten”, vertelt Marc. "Onze eenlaags folies uit één type monomateriaal leveren per definitie een plasticreductie op én zijn recyclebaar. Wij voeren hiervan eveneens een hersluitbare variant in ons programma. Uniek zijn onze Permaclear anti-condens technologie en unipeel GPE-sealfolie die op vrijwel alle ondergronden sealt, dus ook op kartonnen schalen”.

Inmiddels weten de zachtfruit- en tomatentelers de weg naar Nispen al te vinden, maar PACK11 - dat BRC-AA-gecertificeerd is - voorziet ook verpakkers van o.a. vis, vlees en maaltijdsalades van folies op maat. "Bij voorkeur leveren we deze klanten rechtstreeks. Kennis van materiaal en proces is bij topsealen essentieel. We zitten met onze dunne, recyclebare, enkellaagse folies in een segment, dat de wind mee heeft. Sinds het Plastic Pact is plasticreductie een no-brainer. Veel gedekselde verpakkingen verdwijnen en topsealverpakkingen zijn in opkomst. Zo zie ik ook goede kansen voor onze verpakkingsoplossingen in bijvoorbeeld de champignonsector", zegt Wim.

“We ontzorgen de klant door het hele traject van pre-ontwerp tot bevoorrading uit handen te nemen. De afgelopen jaren hebben we ook fors geïnvesteerd in ons machinepark, onder meer voor het perforeren en snijden. Doordat we met een eigen voorraad in staat zijn snel te leveren, hebben we een forse groei doorgemaakt, maar dat komt allemaal nog uit autonome groei. Met de komst van Wim hopen we de volgende stap te zetten", vertelt Marc.

"Maar we zijn geen dozenschuivers en we richten ons op het betere segment. We willen vooral gekend zijn om onze flexibiliteit en service. Doordat we samen 40 jaar ervaring hebben in de verpakkings-industrie, moeten klanten op onze kennis en kunde kunnen terugvallen voor slimme verpakkingsoplossingen. Daarbij willen we vooral met veel passie en lol ons werk doen", besluit Marc.

Voor meer informatie:
Wim Mariën
PACK11 
Heijbeeksestraat 3
Nispen
Tel: 085-0220004
Mob: 06-10679486
wim@pack11.nl
www.pack11.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven