Climcon introduceert nieuwe cloud base temperature logger

Leverancier van geconditioneerde verpakkingen Climcon introduceert een slimme manier om de omstandigheden tijdens transport te controleren.

De 'cloud base temperature logger' is een simpel etiket dat de temperatuur op tal van momenten registreert en opslaat. Enkele specificaties:

  • het etiket meet 12 x 9 cm, 1 mm dik, met daarin een datalogger verwerkt.
  • batterijlevensduur 18 maanden na productiedatum. 4864 meetmomenten;
  • metingen instelbaar van 1 min. tot 18 uur en een maximum runtime van min. 90 dagen.
  • binnen de runtime ongelimiteerd uitleesbaar, als PDF of excel rapport uitleesbaar via IOS of Android telefoon, of RFID-scanner. 

Apps voor uitlezing zijn voor iedereen beschikbaar, waarbij men zelfs kan instellen of de gebruiker het gehele rapport mag inzien, of alleen een mededeling krijgt dat hij is uitgelezen. Het rapport wordt enerzijds verstuurd naar een portal en tegelijkertijd gemaild naar de "eigenaar". In de portal worden ook geo-locaties opgeslagen van het moment van uitlezing. Dus men kan ook nog zien waar de zending zich bevindt op moment van uitlezen.

Kosten van deze etiketten € 3,00 p/st (bedrukt), € 2,80 (onbedrukt)

Men kan het gebruik van dit product uitbreiden met een eigen printer voor de etiketten (barcodes, AWB nr. adressering etc.), RFID-scanner (tot 10 m. uit te lezen), Gates (monitor/scanner) voor dc's, koel of vrieshuizen, waarbij bij binnenkomst en uitgang de etiketten automatisch gescand worden en tot 5 keer toe ingeschakeld resp. uitgeschakeld kunnen worden. Integratie in eigen ERP-systeem behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie:
CLlMCON
Olaf Graff, Sales Manager
Nijverheidsstraat 5
6135 KJ Sittard
T: +31 46 4201522
www.climcon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven