Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
productie 2020

Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland levert 1.178.000 GJ

In 2020 hebben de 4 aangesloten projecten bij Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland (Aardwarmte Vogelaer in Poeldijk, Green Well Westland in Honselersdijk, GeoPower Oudcamp in Maasland en Ammerlaan Geothermie in Pijnacker) in totaal 1.178.000 GJ aan duurzame warmte geproduceerd. Dit is het equivalent van ruim 37.000.000 m3 aardgas, oftewel het jaargebruik van ruim 28.600 huishoudens. De bijdrage aan de reductie van de CO2-emissie van alle aangesloten glastuinbouwbedrijven komt daarmee neer op 66.600.000 kg CO2 in één jaar tijd.



Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland is een samenwerking van inmiddels 4 aardwarmteprojecten. Deze samenwerking stelt alle leden in staat om op een duurzame en veilige manier de verschillende projecten tot een succes te maken. Alle kennis die hierbij opgedaan wordt, wordt voor 100% gedeeld en daar profiteren de aangesloten projecten optimaal van. Ook worden zaken als onderhoud en dataverwerking samen opgepakt.

www.aardwarmtebeheernederland.nl

Publicatiedatum: