Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardse Orchids introduceert nieuw assortiment

Vanaf begin 2021 voert Aardse Orchids een nieuw assortiment Phalaenopsis. Door te kiezen voor compleet nieuwe rassen zet het in de provincie Groningen gevestigde bedrijf in op een veelzijdigere kleurenmix met een stabiele, betrouwbare productie.

Waar voorheen gekweekt werd met voornamelijk Aziatische rassen, is Aardse Orchids nu volledig overgestapt op een Europees assortiment, dat zorgt voor een bredere kleurencombinatie. Daarnaast wordt er gewerkt met een waterbuffer-substraat dat water substantieel langer vasthoudt. Dit levert een houdbaarheidsvoordeel op in de verdere keten en uiteindelijk in het schap.

Nieuw in het aanbod is de uitbreiding in concepten met verschillende creatief gevormde orchideeën. De productie van de gevormde Phalaenopsis bleek een succes, waarna er interne aanpassingen zijn gedaan om verder op te kunnen schalen. Hierdoor kunnen grotere orders van gevormde orchideeën met een excellente kwaliteit voor klanten ingevuld worden.

Aardse Orchids is een familiebedrijf dat sinds de jaren ’60 gevestigd is in Zuidbroek (Groningen). Met meer dan 125.000 m2 aan gespecialiseerde kasruimte worden er jaarlijks zo’n 7 miljoen planten geleverd.


Voor meer informatie:
Aardse Orchids
De Akkers 19
9636 CB Zuidbroek
T: 31 (0)598-36 47 47
E: info@aardseorchids.nl
www.aardseorchids.nl

Publicatiedatum: