Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Decorum en E-Bloom werpt eerste vruchten af

Vorige week bereikte de nieuwe oranje tulp Heroes van Borst Bloembollen de landelijke pers doordat de noviteit gedoopt werd door (oud) topsporters Inge de Bruijn (oud-topzwemster), Manon Flier (oud-volleybalinternational) en Jorrit Croon (hockeyinternational). Het belangrijkste succes is dat iedere verkochte tulp een bijdrage levert aan de Stichting Sport Helpt. Maar dit is ook zeker een eerste succes van een kansrijke samenwerking tussen E•Bloom en Decorum.

Stichting Sport Helpt
Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. De zieke kinderen zijn helden, de sporter is een held en deze prachtige tulp is een held. Vandaar de toepasselijke naam ‘HEROES’.

De week nadat de tulp gedoopt werd...
Menno Boots van Borst Bloembollen: 'E•Bloom zocht nog een tulp die gedoopt mocht worden en had hier leuke ideeën voor. Wij waren direct enthousiast toen we het idee hoorden en dragen dit initiatief een warm hart toe. Het dopen van de tulp Heroes door diverse topsporters blijkt een enorm succes door alle media aandacht en de verkochte aantallen. We zijn blij dat ons nieuwe soort met een positieve boodschap in het nieuws is gekomen. Onder andere shownieuws, RTL Boulevard, Telegraaf en Story hebben er aandacht aan besteed. Door de samenwerking van onze telersvereniging Decorum met e*bloom ontdekken we een nieuwe markt: tulpen via brievenbus pakket of pakketpost. Leuk! Maar heel anders dan onze traditionele ‘handel'.

bron: Decorum

Publicatiedatum: