Samenwerking Decorum en E-Bloom werpt eerste vruchten af

Vorige week bereikte de nieuwe oranje tulp Heroes van Borst Bloembollen de landelijke pers doordat de noviteit gedoopt werd door (oud) topsporters Inge de Bruijn (oud-topzwemster), Manon Flier (oud-volleybalinternational) en Jorrit Croon (hockeyinternational). Het belangrijkste succes is dat iedere verkochte tulp een bijdrage levert aan de Stichting Sport Helpt. Maar dit is ook zeker een eerste succes van een kansrijke samenwerking tussen E•Bloom en Decorum.

Stichting Sport Helpt
Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. De zieke kinderen zijn helden, de sporter is een held en deze prachtige tulp is een held. Vandaar de toepasselijke naam ‘HEROES’.

De week nadat de tulp gedoopt werd...
Menno Boots van Borst Bloembollen: 'E•Bloom zocht nog een tulp die gedoopt mocht worden en had hier leuke ideeën voor. Wij waren direct enthousiast toen we het idee hoorden en dragen dit initiatief een warm hart toe. Het dopen van de tulp Heroes door diverse topsporters blijkt een enorm succes door alle media aandacht en de verkochte aantallen. We zijn blij dat ons nieuwe soort met een positieve boodschap in het nieuws is gekomen. Onder andere shownieuws, RTL Boulevard, Telegraaf en Story hebben er aandacht aan besteed. Door de samenwerking van onze telersvereniging Decorum met e*bloom ontdekken we een nieuwe markt: tulpen via brievenbus pakket of pakketpost. Leuk! Maar heel anders dan onze traditionele ‘handel'.

bron: Decorum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven