Merijn Raaphorst en Robert van der Leeuw starten webshop voor kunstplanten

Florafy uitkomst voor mensen met géén groene vingers

Slechts een paar maanden geleden begonnen Merijn Raaphorst en Robert van der Leeuw samen een webshop: Florafy. De twee jonge Rotterdamse ondernemers verkopen online kunstplanten in hun webshop. En dat gaat goed. Zowel particulier als zakelijk kunnen er terecht voor een breed assortiment kunstplanten.

Geen groene vingers
“Wij hebben allebei geen groene vingers. In onze zoektocht naar een mooie kunstplant kwamen we erachter dat we niet de enige waren met dit probleem”, vertelt Merijn. 

Voor liefhebbers van echt groen is kunst een taboe, voor mensen met weinig tijd of geen groene vingers juist een uitkomst. “De vraag naar kunstplanten neemt maandelijks toe. Mensen kiezen steeds vaker voor gemak en eenvoud”, vertelt Robert. 

Grote vraag
COVID-19 heeft het er allemaal niet makkelijker op gemaakt, maar al met al zijn ze beiden te spreken over hun start. “Het grootste deel van de zakelijke markt is weggevallen en dat maakt het een extra uitdaging. De vraag online van consumenten is gigantisch gestegen. Daar focussen we ons nu dus ook op.”

Voor meer informatie:
Florafy Kunstplanten
Leeuwenhoekstraat 38
2652 XL Berkel en Rodenrijs
E: info@florafy.nl
www.florafy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven