Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noviteiten in HBA-pothortensia catalogus 2021

De nieuwe pothortensia catalogus 2021/2022 van HBA bevat een tweetal noviteiten die uitermate geschikt zijn om te gebruiken in hanging baskets. Daarnaast is het sortiment uitgebreid met de helderwitte Ice Boy en introduceert HBA twee nieuwe paniculata’s: Panenka en Panorama.

Nieuw van HBA zijn hortensia’s voor in hanging baskets. De hanghortensia’s HABA Pink en HABA Soft Pink vertakken uitstekend, bloeien rijk met fraai gevulde bloemen en hebben stevig blad. Beide macrophylla’s zijn uitstekend te blauwen als HABA Purple en HABA Soft Blue.

Daarnaast is het assortiment pothortensia uitgebreid met Ice Boy. Deze hortensia springt eruit door zijn spierwitte bollen met licht golvende, enkele bloemen. Ice Boy is een groeikrachtige hortensia die uitermate geschikt is voor in grote potten of voor in de tuin.

HBA heeft ook het assortiment paniculata’s aangevuld met twee nieuwe soorten: Panenka en Panorama. Beide nieuwelingen hebben een compacte groei en stevige takken.

Klik hier voor de catalogus.

beeld: HBA

Publicatiedatum: