Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fleurizon brengt catalogus 2021 uit

Fleurizon heeft haar nieuwe catalogus voor 2021 gepubliceerd, die bol staat van de vetplanten, grassen, perkplanten, meerjarige stekken, bladpanten (alle soorten dracaena, deremensis, massangeana, marginata en meer); geënte cactus, hoya, adenium en de basisitems van Fleurizon: phormium, helleborus, canna en nog veel meer. 

 


Voorpagina catalogus

De catalogus 2021 bevat een groot aantal nieuwe en interessante producten. Daarnaast zijn er lijnen cryptanthus en geënte cactussen in nieuwe kleuren. 

De catalogus omvat ook albuca frizzle sizzle en tillandsia's in vele maten en soorten, een lijn grotere euphorbia milii, unieke soorten cordyline, kalanchoë, adenium en vele andere.

Fleurizon is gespecialiseerd in de import van de nieuwste en beste plantmaterialen die zij wereldwijd kan vinden. Het bedrijf beschikt over vele jaren aan tuinbouwervaring (teelt en handel). Haar uitgebreide netwerk en communicatieve vaardigheden in vele talen stellen haar in staat om exclusieve deals te sluiten met lokale telers. Ben je op zoek naar iets wat je huidige leverancier niet kan vinden? Neem dan contact op met Fleurizon en de kans is groot dat zij het wel kunnen leveren. 

 

 

Voor meer informatie:
Fleurizon
info@fleurizon.com
www.fleurizon.com
 
 
Publicatiedatum: