Kwekers Magical hortensia’s klaar voor nieuw seizoen

Nieuw jasje voor Magical Hydrangea

De kwekers van Magical hortensia’s zijn meerdere malen beloond met diverse vakprijzen voor hun producten. Diverse bloeiproeven tonen aan dat de planten, waarvan de bloemkleur drie keer verandert tijdens de bloeiperiode, de beste houdbaarheid hebben. Marketingmanager Sandra Vijverberg: “We geven niet voor niets standaard een 150-dagen bloeigarantie op de kamerhortensia en ook buiten blijven deze sterke tuinhortensia’s tot diep in het najaar mooi. Het waarmaken van deze beloftes heeft geresulteerd in een betrouwbaar imago en in grote populariteit onder detaillisten en de consument.” Om de verkoop bij tuincentra en bloemisten optimaal te ondersteunen tijdens het tuinseizoen van 2021, presenteert Magical Hydrangea een vernieuwd retailconcept inclusief nieuw POS-materiaal voor op de winkelvloer: extra verleidelijk voor de consument.

Houdbaar
Twee extra onderscheidende eigenschappen van Magical hortensia’s: de kleurverandering van de bloem tijdens de bloeiperiode en de extreem lange houdbaarheid en bloeiduur van zeker 150 dagen. Dat laatste is niet alleen goed nieuws voor de consument. Ook de retail profiteert van de oersterke planten, want bij regulier onderhoud op de winkelvloer is er amper sprake van derving of plantuitval. De hortensia’s staan er altijd fris, aantrekkelijk en representatief bij. Voor tafelpresentaties heeft Magical onder meer een regenboog (met de verschillende kleurveranderingen) en tafelrand ontwikkeld. Ook is er volop nieuw beeldmateriaal beschikbaar voor retailers bijvoorbeeld voor gebruik via sociale mediakanalen. Sandra Vijverberg: “Een ander onderdeel van de vernieuwde look zijn de kweekpotten. Magical hortensia’s worden niet meer in blauwe kweekpotten geleverd, maar in groene.”

Promotiecampagne
Om consumentenaankopen te stimuleren wordt vanaf april een PR-campagne gevoerd. Sandra Vijverberg: “In deze campagne benadrukken we uiteraard de zeer goede houdbaarheid en de kleurverandering. We presenteren eveneens de Magical Jewel, de nieuwste parel binnen ons assortiment. Het is een compacte hortensia die zeer goed toe te passen is in potten op balkon en terras. Vanaf april 2021 zal de plant, naar verwachting, veelvuldig opduiken in tijdschriften, dagbladen, blogs en sociale media.”

Tuincentra en bloemisten die gebruik willen maken van het nieuwe POS- en promotiemateriaal kunnen dit bestellen en downloaden in de Magical Marketingportal op www.magicalhydrangea.com, of contact opnemen met Sandra Vijverberg via info@magicalhydrangea.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven