Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opti-flor reikt 6e Golden Singolo uit aan eigen medewerkers

De Golden Singolo Award is een prijs voor de meest onderscheidende orchideeprofessional. Normaliter beoordeelt een vakkundige jury genomineerde bloemisten of tuincentra op o.a. onderscheidend vermogen, zakelijk inzicht, vakmanschap, creativiteit en uitstraling. De Golden Singolo Award van 2020 kreeg dit jaar echter een bijzondere wending.

De medewerkers van Opti-flor zijn door de vakjury namelijk unaniem uitgeroepen tot winnaars van de Golden Singolo Award 2020. Alle beoordelingscriteria die meetellen voor de prijs, zoals vakmanschap, creativiteit, lef en het nemen van de voortrekkersrol zijn bij de medewerkers van Opti-flor perfect met elkaar in balans gebleken. Er bleek, in dit bijzondere jaar, geen mens een betere ambassadeur van het merk Opti-flor te zijn dan haar eigen medewerkers.

Marco Hendriks, jury voorzitter van de vakjury: "2020 was een bewogen jaar. Een jaar waarin een ieder van ons voor uitdagingen kwam te staan. Letterlijk werken op afstand van elkaar, ziekte, zorg voor familie en vrienden en een evenwicht vinden tussen taken thuis en op het werk. Wij zijn trots op de manier waarop onze medewerkers er met elkaar voor de volle 100% voor zijn gegaan om alle waarden waar het merk Opti-flor voor staat zoals onderscheid, creativiteit en lef, uit te dragen en waar te maken. Als jury zijn we enorm onder de indruk van de gedrevenheid en inzet van onze medewerkers".

Er ontstonden dit jaar legio initiatieven om nieuwe markten te betreden. Zo is een webshop opgezet, giftboxen samengesteld, workshop in a box gecreëerd, zijn we een samenwerking met een influencer aangegaan en vele andere manieren om onze mooie producten een plekje te geven in vele Europese woonkamers, kantoren, hotels of restaurants.

Als prijs zijn alle medewerkers van Opti-flor verrast met een smakelijke attentie welke de Golden Singolo symboliseert. Daarbij hebben zij een persoonlijk jury rapport ontvangen, uitgereikt door het centraal management team, als blijk van waardering. Tevens krijgt deze bijzondere editie van de Golden Singolo Award een speciaal plekje op de ‘Wall of Fame’. De Golden Singolo Award zelf zal de komende 7 weken een tour maken langs alle locaties.

Voor meer informatie over de Golden Singolo Award: www.goldensingoloaward.nl

Publicatiedatum: