Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OCAP Optimaal webinar krijgt vervolg

Afgelopen donderdag 28 januari vond voor OCAP klanten het eerste webinar over OCAP Optimaal plaats. Het webinar krijgt op 2 maart een vervolg.

Tijdens het eerste webinar werd door André van der Linden, Sales Manager bij OCAP, de ontwikkeling van OCAP Optimaal gepresenteerd.

Adviseur Jan van den Enden ging in op de mogelijkheden en praktische toepassing van de online adviestool voor optimale CO2 dosering.

Peter van Beveren, ontwikkelaar van rekenmodellen bij B-Mex, gaf een gedetailleerde toelichting over de werking van OCAP Optimaal en demonstreerde het gebruik ervan aan de hand van enkele voorbeelden.

OCAP heeft voor gebruikers van OCAP Optimaal een speciale aanbieding. Dinsdag 2 maart vindt de tweede webinar plaats. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel graag wil deelnemen, kan contact opnemen met OCAP via info@ocap.nl 

OCAP Optimaal
OCAP Optimaal is in de afgelopen jaren ontwikkeld door OCAP, LetsGrow en B-Mex. Inmiddels draait het bij meer dan 40 bedrijven. Het model rekent met diverse variabelen die allemaal van invloed zijn op het bedrijfsresultaat. Het soort gewas, de weersomstandigheden, de data uit de klimaatcomputer, de prijzen van zowel product als CO2, de doseercapaciteit en de beschikbare hoeveelheid OCAP CO2 zijn de ingrediënten op basis waarvan een optimaal doseeradvies wordt berekend.

Niet alleen de productie van het gewas wordt nauwkeurig berekend, het model rekent ook het financiële resultaat hiervan uit. Want meer kosten zijn alleen goed als daar meer opbrengsten tegenover staan.

Publicatiedatum: