Special Klimaat van start

Tholen - Vanaf vandaag hebben we op onze tuinbouwnieuwsbrieven een Special Klimaat. Dat betekent dat we op BPnieuws, Groentennieuws en de internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily extra aandacht besteden aan klimaat in de kas en daarnaast natuurlijk ook aan de manieren waarop zon, wind en regen de teelt in de kas kunnen beïnvloeden.

Klimaat
Het onderwerp klimaat is breed. Klimaatcontrole is een essentieel onderdeel van de glastuinbouw. De kleinste wijzigingen in het klimaat hebben grote invloed op het verloop van de teelt. Bedrijven in de sector werken aan geïsoleerde kassen, schermmaterialen en precieze belichtingsstrategieën om volledige controle over het klimaat te krijgen. Doorlopend worden nieuwe onderzoeken gepresenteerd door Wageningen en andere onderzoeksinstellingen, maar vooral ook door tuinders zelf, die kijken hoe de geleerde theorie in de praktijk is toe te passen.

Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan het klimaat - en voor toeleveranciers een mooie kans om lezers uit diverse sectoren en landen te bereiken.

Dus mocht je als bedrijf een nieuw product hebben of iets met de sector willen delen op het gebied van klimaat, laat het ons weten. Een persbericht kun je insturen naar tuinbouw@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. 

Uiteraard is deze Special ook een mooie kans om een maand lang in de spotlights te staan met behulp van een banner binnen deze special. Neem contact op met de redactie om je hierover te laten informeren.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven