Monique Heemskerk per 1 februari directeur VMP4ALL

Monique Heemskerk is per 1 februari het gezicht van VMP4ALL, een netwerk waarbij directe handel eenvoudig en comfortabel wordt gefaciliteerd.

Monique begon als eerste vrouw in de keuring van de VBA in de jaren 80. Toen de potplantentribune was gebouwd, werd zij daar veilingmeester en na de doop van Ficus Monique volgde een aantal jaren met commerciële (management) functies. De laatste jaren was Monique actief bij de ontwikkeling van het internationale deel van Floriday en verantwoordelijk voor het Turkije programma van Royal FloraHolland.

Nadat vorig jaar de wegen tussen Monique en RFH scheidden, startte Monique haar eigen bedrijf en was zij het afgelopen jaar als ad interim een onderdeel van de directie van Groenland.

VMP4ALL
VMP4ALL is een snelweg voor transacties, een netwerk waar men snel en eenvoudig met elkaar koppelt, vanuit het eigen softwarepakket. In het netwerk worden grote aantallen VMP-koppelingen gebundeld. Hierdoor maakt iedereen gebruik van zijn eigen koppelingen en hoeft men niet van werkwijze te veranderen. Ook de mogelijkheden om maatwerkafspraken op een efficiënte manier vast te leggen en geen beperkingen te hebben met wie je koppelt, maakt dit netwerk een snelweg om gemakkelijk direct zaken te kunnen doen.

Vertrouwen
Monique: “Ik geloof dat dit het juiste moment is voor VMP4ALL. Het is goed voor iedereen in de sector. Ik hou van de eenvoud en de snelheid van het netwerk en dit geeft mij het vertrouwen dat we samen de sector weer sterker kunnen maken.”

Voor meer informatie:
VMP4All
E: monique@vmp4all.com
https://vmp4all.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven