Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"inkopers van tuinplanten verwachten een zeer goed seizoen"

Goede inkoopsfeer op TreeVention 2021

In aangepaste vorm kon TreeVention 2021 toch doorgang vinden, deze boomkwekerij beurs in Venlo werd georganiseerd van 23 t/m 26 januari. Dit jaar geen stands van kwekers en een netwerkborrel, wel konden bezoekers zich laten inspireren met de nieuwste producten en concepten van Euregionale kwekers in productpresentaties.

Ook hadden bezoekers volop keuze op de lagenbeurs van Garden Plant. Hier konden zij kiezen uit zo’n 1500 verschillende partijen tuinplanten en uit laten leveren op een moment naar keuze. Naast de lagenbeurs waren er ook nog importpleinen, met producten uit Spanje, Italië en Sicilië.

Richard Jeucken, directeur van Garden Plant, blikt tevreden terug. "Ondanks alle beperkingen kunnen we terugkijken op een zeer succesvolle editie van TreeVention. Inkopers van tuinplanten verwachten een zeer goed seizoen, niet eerder hebben wij zo goed verkocht op een beurs".

TreeVention werd georganiseerd op een nieuwe locatie, in de voormalige bloemenveiling in Venlo. Dit voorjaar opent de Daily Trade Fair Venlo in dit pand. Een jaarrond beurs voor inkopers home, gift en garden artikelen.

bron: Florazon

Publicatiedatum: