Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
steklijn uitgebreid van drie naar zes stekrobots

200e ISO Cutting Planter 2500 is voor Kwekerij Wouters

In het jubileumjaar waarin Kwekerij Wouters stilstaat bij het 65-jarig bestaan van de kwekerij is een jubileum machine van ISO Group aan Kwekerij Wouters geleverd. Bij de uitbreiding van de steklijn van drie tot zes stekrobots heeft ISO Group machine nummers 198, 199 en 200 geïnstalleerd.

Frido Wouters met een taart van ISO

De ISO Cutting Planter 2500 is geschikt voor de verwerking van stekken van verschillende gewassen. Bij kwekerij Wouters worden de stekrobots type ISO Cutting Planter 2500 vooral ingezet voor de verwerking van verschillende soorten perkgoed.

Naast perkgoed heeft de ISO Cutting Planter 2500 zich inmiddels ook in andere gewassen bewezen. Zo worden onder andere ook stekken van chrysanten, kruiden, zachtfruit, kamerplanten, struikgewassen, bomen en heide verwerkt met de ISO Cutting Planter 2500 van ISO Group. De machines draaien wereldwijd, naast Nederland onder andere in Duitsland, Engeland, Tsjechië, Portugal, Israël, Amerika, Canada, Brazilië en Australië.

 

Voor meer informatie:
ISO Group
Middelkampseweg 9
5311 PC Gameren
E: sales@iso-group.nl
www.iso-group.nl 

Publicatiedatum: