Tulpen.nl presenteert klanten tulpenmagazine

Tulpen.nl, de in Roelofarendsveen gevestigde verpakker van onder andere tulpen, presenteert in samenwerking met de aan hen verbonden tulpenbroeiers een tulpenmagazine en een webshop. 

Glossy magazine
Tulpen.nl werkt voor de grootschalige verkoop van tulpen nauw samen met een aantal Europese retailers. Om de winkelmedewerkers van die samenwerkingspartners te bedanken voor hun bijdrage aan de tulpenverkoop op de winkelvloer, verraste Tulpen.nl ze onlangs met een Tulpen.nl Glossy. Oftewel, een magazine boordevol vrolijke foto’s, leuke interviews, toffe tulpenuitjes en praktische tulpentips.

Joost Wesselman, trotse eigenaar van Tulpen.nl: “We wilden de winkelmedewerkers in het tulpenzonnetje zetten en ze tegelijkertijd kennis laten maken met Tulpen.nl.” Het magazine is goed ontvangen. Joost: “We krijgen vooral te horen dat mensen het leuk vinden om zo een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te kunnen nemen en te zien wie die mooie tulpen maakt. We hebben het magazine met plezier gemaakt en het is mooi om te ervaren dat dat overkomt.”

Tulpen.nl webshop
Naast het magazine lanceerde Tulpen.nl onlangs ook een eigen webshop en betrad daarmee een extra afzetkanaal. Met de webshop speelt Tulpen.nl in op de groeiende verkopen van bloemen via internet en op de grote populariteit van tulpen. Joost: “De coronacrisis heeft de toch al stijgende verkopen via internet nog een extra boost gegeven. Een kwalitatief, goed aanbod van tulpen die direct vanuit de productiekassen naar klanten verzonden wordt, mag daarin in onze optiek niet ontbreken. Temeer omdat de tulpenafzet nog steeds groeiende is: de tulp is een van de topfavorieten van consumenten.’’

Meer informatie vindt u op www.tulpen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven