Interplant Roses presenteert ‘Trosroos van de Week'

Trosrozenveredelaar Interplant Roses B.V. zal vanaf nu haar ruime collectie trosrozen laten zien in de nieuwe wekelijkse serie ‘Trosroos van de Week’.

De trosroos van de week zal getoond worden op alle social media van Interplant en op de nieuwspagina van Interplant. Iedere donderdag zal de Trosroos van de Week met bewegend beeldmateriaal getoond worden op de instagram pagina van Interplant: interplantroses.

Met minimaal 52 commerciële soorten in het assortiment, wil Interplant de diversiteit in het trosrozen assortiment laten zien.

De trosrozen van Interplant zijn jaarrond verkrijgbaar en hebben een brede toepasbaarheid zowel in enkele als in gemengde boeketten. Iedere week zal een andere trosroos in de spotlights staan waarbij het rijke kleurenpallet en de verschillende typen trosrozen goed naar voren komen.

Met de serie wil Interplant bewijzen dat de trosroos een fantastisch jaarrond-product is: voor elk seizoen en voor iedere gelegenheid is een geschikte trosroos beschikbaar!

In het afgelopen decennium is het areaal aan trosrozen wereldwijd aanzienlijk toegenomen. Dit is te danken aan de verbeterde kwaliteit en de grotere diversiteit van het product.

Volg interplantroses op Instagram om wekelijks de trosroos van de week te kunnen zien! Om het gehele assortiment trosrozen te zien, klik hier.

Voor meer informatie:
Interplant Roses
E: mail@interplant.nl 
www.interplant.nl

https://www.instagram.com/interplantroses/

https://www.facebook.com/interplantroses

https://www.linkedin.com/company/interplant-roses-bv

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven