Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poinsettia Christmas Universe wint Kwaliteitscompetitie Poinsettia 2020

Handelskwekerij Nouws heeft de Glastuinbouw Nederland Kwaliteitscompetitie Poinsettia 2020 gewonnen met de Christmas Universe van Selecta.


Jack Nouws neemt de prijs in ontvangst.

Met deze prijs kwam de Nederlandse poinsettiaproducent als algemene winnaar uit de bus in de houdbaarheidstest voor rode poinsettia's van potmaat 12 en 13 cm. Jack Nouws nam de prijs met genoegen in ontvangst. In de assortimentsvergelijking van Glastuinbouw Nederland worden bestaande rassen vergeleken met nieuwe rassen.

Poinsettia Christmas Universe heeft een intens donkerrode kleur, een goede bladkwaliteit en is makkelijk te telen. Ze is ook ruimtebesparend, gemakkelijk te verpakken en goed houdbaar. Deze poinsettia is gemakkelijk in de hoogte te houden en heeft een middelvroege reactietijd van 7,5 week. Christmas Universe heeft een groot potentieel, is universeel inzetbaar en geschikt voor alle marktsegmenten, verschillende klimaatzones en – (van poinsettia op stam tot T6 mini) - voor alle potmaten.

Voor meer informatie:
Selecta One
www.selecta-­one.com

Publicatiedatum: