Bart van den Boer

Webshop PlantBezorgd groeit uit zijn jasje

Tholen - Twee jaar geleden startte Bart van den Boer zijn eigen webshop PlantBezorgd. Consumenten, zowel zakelijk als particulier, kunnen er terecht voor een breed assortiment tuin- en kamerplanten, welke worden gesourced bij lokale kwekers. Door een groeiende belangstelling en de wens beter in te kunnen spelen op schaarste in de markt ontstond behoefte aan een eigen voorraadlocatie. Deze heeft Bart nu gevonden aan de Schoolstraat 45.

“Wat ik lever, moet allereerst kwalitatief goed zijn”, vertelt Bart. “Een goede communicatie met de klant is erg belangrijk, ik hecht daarom aan een persoonlijke touch om de consument op weg te helpen naar zijn of haar “droomplant”. Uitbreiden is voor mij geen doel op zich, de consument moet jouw service en kwaliteit waarderen en dan komt die groei vanzelf wel.”

En groeien doet het. “Op dit moment doe ik het alleen, met hulp van familie en vrienden die het afgelopen jaar al veel hebben bijgesprongen. Ik heb een route uitgestippeld en wil het eerst goed en zo efficiënt mogelijk wegzetten voor ik aan personeel ga denken. Maar”, lacht hij, “op deze manier komt dat moment wel snel dichterbij.”

Na o.a. de PABO, een jarenlange ervaring als salesmanager en bedrijfsleider te zijn geweest bij een webshop, maakte Bart de keuze om voor zichzelf te beginnen. “Met interesse tonen, de juiste vragen stellen aan kwekers en veel ouwehoeren heb ik de afgelopen jaren veel geleerd. Daardoor kan ik nu verhuizen naar een grotere locatie van waaruit ik meer service kan bieden en efficiënter kan werken. Dit pand kwam min of meer toevallig op mijn pad en biedt een mooie kans voor een volgende stap.”

Voor meer informatie:
PlantBezorgd
Schoolstraat 45
5124 RN Molenschot
T: 0645625699
E: info@plantbezorgd.nl
www.plantbezorgd.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven