planten uitgedeeld bij Rivierenland Ziekenhuis in Tiel

Babyb(l)oom: 100 kamerhortensia’s voor kersverse ouders

De “geboortegolf” na de lockdownperikelen in het voorjaar van 2020 beleeft momenteel zijn piek en houdt naar verwachting aan tot eind februari. De Nederlandse hortensiaproducenten spelen daar op in en delen 100 kamerhortensia’s uit aan kersverse ouders.

Kweker Marjanne van den Berg (links op foto) uit Est brengt kamerhortensia’s naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel om kersverse ouders te verrassen.

Geboortegolf
De hortensia is door zijn mooie ronde zachte bollen in pasteltinten het ideale kraamcadeau om kersverse ouders te verrassen. Om dat uit te dragen, heeft het Nederlandse hortensiavak bij het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel kamerhortensia’s uitgedeeld aan kersverse ouders. Alleen al in dit ziekenhuis zijn sinds begin januari 116 baby’s geboren. Dat zijn er achttien meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, een stijging van bijna 30 procent. Manon Haneveer, unitmanager Vrouw en Kind centrum van het Rivierenland Ziekenhuis: “Sinds eind december draaien we overuren. Ook van collega-verloskundigen uit de rest van Nederland horen we deze berichten.”  De eerste planten zijn dinsdag 26 januari uitgedeeld. De actie loopt tot eind februari 2021.

Winactie met Hortensia’s
Niet alleen in het Rivierenland Ziekenhuis worden kamerhortensia's uitgedeeld. De eerste 100 ouders waarvan het babynieuws via Facebook gedeeld wordt met www@hydrangeaworld, krijgen ook een roze of blauwe hortensia toegezonden.

De actie is een initiatief vanuit de collectieve promotiecampagne voor kamerhortensia's. Kweker Marjanne van den Berg uit Est: “Met de actie willen we voor een beetje vrolijkheid zorgen omdat kraambezoek in deze tijden vaak beperkt blijft tot raambezoek. We hebben 100 kleurrijke hortensia’s klaar staan voor verzending aan trotse ouders uit heel Nederland. Een wolk van een plant voor een wolk van een baby! We zijn reuze benieuwd naar al het babynieuws.”

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/hydrangeaworld.

Fotocredits: hydrangeaworld


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven