Fred Bunnik over werkzaamheden Ledenraad Royal FloraHolland

Veel gebeurd én veel blijven liggen

"Dat kwekers van potplanten en van snijbloemen nu samen in de Ledenraad zitten. Dat zie ik wel als een grote verbetering. Er zijn verschillende belangen waar je rekening mee kunt en moet houden. En bovendien leer je ook gewoon van elkaar. Dat maakte de afgelopen periode als Ledenraadslid voor mij erg positief."

Aan het woord is Fred Bunnik (63) van Bunnik Plants. Op de website van Royal FloraHolland blikt de 'raadslid van het eerste uur' terug op zijn werkzaamheden. Hoe staat het nu met de Ledenraad? Wat is er bereikt voor de leden? 

"Er zijn heel veel goede dingen gebeurd in de afgelopen twee jaar. Toch is er iets blijven liggen. Ik had graag iets aan het moment van veilen willen doen. Dat je mensen om vijf, zes uur hun bed uit trommelt - dat is toch niet meer van deze tijd? Bovendien: bij veilen later op de dag is het product verser. En je hebt minder opslag nodig. Het transport kan dan namelijk meteen 's nachts gebeuren. Ik hoop dat de Ledenraad dit punt nog oppakt."

"Trots ben ik op de digitaliseringsslag die we samen hebben gemaakt. We komen hier niet meer onderuit. In Nederland en in de wereld. We moeten mee. En daar biedt de coöperatie een perfect platform voor. Royal FloraHolland roep ik toch vooral op om haar leden hier voldoende ondersteuning bij te bieden. Verandering is moeilijk. Maar mensen staan wél open voor gesprek, heb ik gemerkt. Die prettige, open conversatie met collega's ga ik zeker missen."

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven