Nieuwe productgroepen, nieuwe verpakkingslijn, nieuwe uitstraling Phalaenova

Het aanbod van Phalaenopsis kweker Phalaenova uit Brielle bestaat vooral uit afwijkende kleuren en soorten die zij vanaf heden aanbieden onder de noemer Difference. Omdat er vanuit de markt veel aandacht is voor de nieuwste ontdekkingen, hebben zij besloten om deze beperkt beschikbare productgroep vanaf nu aan te bieden onder de naam Exclusive.

Difference
Phalaenopsis uit het Difference pakket wijken af van het standaard aanbod vanwege hun bijzondere kleur, opvallende kleurcombinatie, unieke bloemtekening of vorm. Deze planten worden zowel op soort als in een mix geleverd, met soms ook enkele soorten uit het Exclusive pakket.

Exclusive
Het Exclusive assortiment bestaat alleen maar uit de allerlaatste ontdekkingen van Phalaenova. Meestal aangeleverd per soort. De soorten die de Exclusive fase ontgroeien, worden vervolgens aangeboden in het Difference assortiment.

Voor de nieuwe productgroepen heeft Phalaenova een aangepaste verpakkingslijn ontwikkeld, die verwijst naar de beide productgroepen in tekst en kleur. Tegelijkertijd heeft de plantenkweker haar logo gerestyled, zodat ook de algehele uitstraling weer geheel up-to-date is. De introductie van het nieuwe logo en de twee productgroepen hebben zij op video vastgelegd.

Phalaenova
Phalaenova biedt het breedste assortiment Phalaenopsis van Europa. Op jaarbasis worden er meer dan 400 kleuren en soorten aangeboden, waarvan er wekelijke zo’n 100 of meer leverbaar zijn, in verschillende rijpheden. Afhankelijk van het seizoen.

Voor meer informatie:
www.phalaenova.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven