Eigen beeldbank ondersteunt klanten De Jong Plant in de verkoop

De Jong Plant BV presenteert een beeldbank waarin productfoto's, inspiratiemateriaal en informatie is verzameld en waar klanten en partners achter een login alles kunnen downloaden voor een compleet en professioneel verkoopprogramma. 

Klik hier voor de beeldbank

Verpakkingen en varianten 
De afgelopen jaren heeft De Jong Plant B.V. een breed netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. De hortensia is een perfecte plant voor de web-verkoop, zowel in een halfwas variant als eindproduct. 

Om de producten in de vroege levensfase al voldoende verkoopwaarde mee te geven zijn hiervoor verschillende verpakkingsvormen en informatiedragers beschikbaar. De meeste verkoopconcepten waaronder Black Diamonds, Endless Summer, Forever&Ever, Magical Hydrangea en de Music Collection zijn in 2 en 5 liters beschikbaar in het verkoopprogramma. Voor alle varianten qua potmaat en verpakking heeft De Jong Plant hoge resolutie foto's beschikbaar gesteld, in combinatie met exclusieve sfeerbeelden. 

Nieuwe catalogi
De Jong Plant B.V. heeft een jaarrond programma met hortensia's en andere planten waaronder pioenen, lavendel, seringen en prunus. In de nieuwe catalogus wordt dit programma wordt verdeeld over een voorjaars- en zomercollectie.

Voor meer informatie:
De Jong Plant BV
Alfensvaart 11
2771 NM Boskoop
T 0172 210115
F 0172 404417
E info@dejongplant.nl
www.dejongplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven