Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenemmer fc588 steeds verder uitgerold

Op maandag 11 januari 2021 werd de fc588 bloemenemmer, inclusief het opzetrek, geïntroduceerd voor 25 extra productgroepen. Hierdoor kunnen nog meer aanvoerders profiteren van de voordelen van de efficiënte bloemenemmer fc588.

De bloemenemmer fc588 incl. opzetstuk fc598 kan daarom per direct ook voor de volgende productgroepen worden gebruikt: Achillea, Aconitum, Allium, Anigozanthos, Asparagus, Astrantia, Bouvardia, Celosia, Clematis, Consolida, Cotinus, Dianthus, Eucalyptus, Eupatorium, Iris, Lysimachia, Mentha, Nigella, Papaver, Physostegia, Pistacia, Pittosporum, Protea, Scabiosa en Symphoricarpos.

Uitgifte en inname
De uitgifte en inname van fc588 en fc598 is bij Veiling Rhein-Maas en de fustdepots van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg mogelijk. Na de introductie in het voorjaar 2019 van de efficiënte meermalige bloemenemmer fc588 profiteren nu 45 productgroepen van dit fust. Bloemenemmers die afgekeurd of niet meer nodig zijn, worden door Royal FloraHolland voor de productie van nieuwe emmers hergebruikt.

Publicatiedatum: