Bloemenemmer fc588 steeds verder uitgerold

Op maandag 11 januari 2021 werd de fc588 bloemenemmer, inclusief het opzetrek, geïntroduceerd voor 25 extra productgroepen. Hierdoor kunnen nog meer aanvoerders profiteren van de voordelen van de efficiënte bloemenemmer fc588.

De bloemenemmer fc588 incl. opzetstuk fc598 kan daarom per direct ook voor de volgende productgroepen worden gebruikt: Achillea, Aconitum, Allium, Anigozanthos, Asparagus, Astrantia, Bouvardia, Celosia, Clematis, Consolida, Cotinus, Dianthus, Eucalyptus, Eupatorium, Iris, Lysimachia, Mentha, Nigella, Papaver, Physostegia, Pistacia, Pittosporum, Protea, Scabiosa en Symphoricarpos.

Uitgifte en inname
De uitgifte en inname van fc588 en fc598 is bij Veiling Rhein-Maas en de fustdepots van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg mogelijk. Na de introductie in het voorjaar 2019 van de efficiënte meermalige bloemenemmer fc588 profiteren nu 45 productgroepen van dit fust. Bloemenemmers die afgekeurd of niet meer nodig zijn, worden door Royal FloraHolland voor de productie van nieuwe emmers hergebruikt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven