inschrijven alléén in april

Plantarium 2021 van 1 tot en met 3 september

De voorbereidingen voor Plantarium 2021 zijn alweer opgestart. Het zijn onzekere tijden en daarom wordt eind maart beslist of de beurs weer fysiek open kan in september. Dit gebeurt op basis van de actuele ontwikkelingen rondom de Coronapandemie en daarmee later dan normaal. Daarom ook kan uitsluitend in de maand april worden ingeschreven door deelnemers, niet eerder en niet later.

Zo wil de organisatie meer zekerheid bieden aan deelnemers en bezoekers over het al of niet doorgaan van de beurs. De beurs wordt als vanouds gehouden in het eigen Plantarium Gebouw. Plantarium kiest dit jaar voor een zelfstandige beurs, het is in de huidige omstandigheden rondom de pandemie belangrijk om onafhankelijk en flexibel te zijn. Belangrijk voordeel is bovendien dat de meeste deelnemers de voorkeur geven aan begin september in plaats van een beurs tijdens de vakantieperiode in augustus.

Beewan is organisator en uitvoerend producent van Plantarium 2021. De prijzen voor deelname zijn exact gelijk aan die van de editie in 2019, waardoor het voor deelnemers vertrouwd en overzichtelijk blijft. Indeling van de beurshal wordt aan de hand van inschrijvingen in de maand mei bepaald.

Het thema van de beurs is net als in 2020 ‘Greenspiration’.

In 2020 was de enige optie om een digitale beurs te houden, waarin helaas te weinig interactie kon ontstaan tussen deelnemers en bezoekers. Daarom kiezen we komende editie voor een fysieke beurs met digitaal platform, als de ontwikkelingen in maart gunstig zijn.

De KVBC Spring Challenge die in 2020 werd geïntroduceerd, komt er in 2021 ook weer in de maand juni. De opzet zal hetzelfde zijn, volledig digitaal met prijsuitreiking in besloten kring.

Details over deelname en inschrijving voor Plantarium en KVBC Spring Challenge zijn vanaf april te vinden op www.plantarium.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven