dinsdag 19 januari

Kasgroeit organiseert online masterclass over brancheopleiding glastuinbouw

Leren op basis van vraagstukken uit je eigen bedrijf, dat is waar de brancheopleiding glastuinbouw om draait. Voor werkgevers, leidinggevenden en werknemers organiseert Kasgroeit op dinsdag 19 januari een online masterclass over de mogelijkheden van deze opleiding.

Vraagstukken uit het bedrijf
Omdat per bedrijf en medewerker de vraag zo verschilt, is het lastig om zomaar een passende opleiding aan te wijzen. De brancheopleiding is praktijkgericht omdat er gebruik wordt gemaakt van vraagstukken uit het bedrijf. De opleiding duurt gemiddeld twee jaar en is verdeeld over vier blokken. Er is keuze uit twee richtingen: Bedrijfsvoering en Teelt.

Uniek opleidingstraject met persoonlijke leercoach
De brancheopleiding Glastuinbouw is een uniek opleidingstraject waarbij je met een persoonlijke leercoach je leerdoelen afstemt. De tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw start vrijdag 5 maart 2021. Gedurende het traject wordt volop gewerkt aan de zogenaamde ‘21e eeuwse vaardigheden’ zoals: samenwerken, problemen oplossen, communiceren en innoveren. Deze competenties zijn essentieel om goed te kunnen functioneren in een duurzaam, toekomstbestendig glastuinbouwbedrijf.

Klik hier om aan te melden voor het webinar op 19 januari

De brancheopleiding glastuinbouw is een initiatief van Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy. Het is een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken.

www.kasgroeit.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven