Telers trakteren personeel ziekenhuis Maasstad op 3.500 Primula Sweet Kisses

In december kwamen de kwekers van Telersvereniging Touch Me+ online bijeen voor de jaarvergadering. Elk jaar wordt een goed doel gesteund en voor 2021 koos men voor het I.C. personeel, het verplegend personeel en artsen van het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam. Aan hen schonk men deze week 3.500 Primula Sweet Kisses.

Marjolein van der Matten, afdeling Communicatie Maasstad Ziekenhuis, nam gisteren de 3.200 Primula Sweet Kisses namens het verplegend personeel, de artsen en het andere personeel in ontvangst uit handen van Anne Marie Kuyvenhoven.

Het Maasstad Ziekenhuis is erg dankbaar dat we aan hen denken, zo vertelt Anne Marie Kuyvenhoven. "Tijdens de eerste coronagolf kregen ze wekelijks bloemen en planten gedoneerd. In deze tweede golf is dit veel minder."

Alle kwekers van Telersvereniging Touch deden mee aan de actie. "In het voorjaar hebben we een vergelijkbare actie georganiseerd. Verschil met toen is ook dat de markt er toen wel even anders uitzag. Kwekers wisten niet waar ze met hun planten naartoe konden. Nu zijn de prijzen echter matig tot redelijk en is het verleidelijk te gaan rekenen wat deze actie de individuele kwekers kost. Desalniettemin is unaniem besloten de actie gewoon door te zetten. Daar ben ik erg trots op."


De Primula Sweet Kisses worden verzameld bij Ammerlaan-Sosef en vanuit daar naar Rotterdam gebracht.

Telersvereniging Touch Me+ bestaat uit zeven Primula-kwekers, te weten OK-Plant, SV.CO, Ammerlaan-Sosef, Gevers Planten, Loos Plants, Berhout Plants en Sjaak Buijs. De planten in de Primula Sweet Kisses brand komen uit de veredelingskeuken van Schoneveld Breeding.

De planten worden vandaag uitgedeeld aan het personeel.

Voor meer informatie:
Telersvereniging Touch Me+
www.sweetkisses.eu


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven