Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemeente Westland op zoek naar input voor ontwikkeling Floragebied

Door ontwikkelingen bij Royal FloraHolland komt er rondom het huidige veilingterrein ruimte vrij. Dit biedt mogelijkheden tot de ontwikkeling van een campus, woningbouw en hoogwaardig openbaar vervoer. In de komende twee maanden wil de gemeente ideeën hierover bij Westlanders inventariseren. Door de huidige coronamaatregelen zal dit hoofdzakelijk online plaatsvinden. Begin februari  komt er een speciale website waar u ideeën kunt indienen en waar u kunt reageren op of stemmen voor de ideeën van een ander.

Radio Flora
Om de discussie te stimuleren gaan we onder de naam Radio Flora podcasts maken over vier thema’s: veiling, campus, bereikbaarheid en woonsferen. Heeft u een mooi verhaal te vertellen over één van deze vier thema’s? Verhalen die ook een link hebben met het Floragebied? Of zou u met een andere Westlander hierover wel eens in gesprek willen gaan? Stuur dan uiterlijk 15 januari een mail naar floragebied@gemeentewestland.nl onder vermelding van uw naam en als onderwerptitel ‘Radio Flora’. Vertel in deze mail ook graag in het kort wat voor bijdrage u aan Radio Flora zou willen leveren.

bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: