Special Water 2021 start vandaag

Het mag dan een natte boel wezen buiten, volgens de experts (van Weeronline) beginnen we 2021 met nog altijd een klein neerslagtekort. Alle reden voor een Special Water waarin de redactie telers, toeleveranciers en waterspecialisten uitnodigt hun kennis en kunde op watergebied te delen.

Denk aan waterbassins, silo's, druppelaars, drainwaterzuivering of, laten we hopen van niet, wateroverlast. En misschien wel sneeuw of ijs, al lijkt het tegenwoordig vaker over ijs te gaan in de zomer dan in de warmte winters.

En dan zijn er nog creatieve toepassingen voor op waterbassins zoals zonnepanelen. Ook hiervoor biedt te Special deze maand ruimte.

Special van start
De special start vandaag en loopt tot en met 31 januari 2021. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar info@bpnieuws.nl. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. 

In de spotlights
De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang tegen speciaal tarief in de schijnwerpers te plaatsen met behulp van een banner.

Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuws-brieven in de Special kan al vanaf €945 per maand fulltime in de nieuwsbrief.

Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven