Zes XAnthu anthuriumkwekers bundelen verkoop

Per 1 januari 2021 centraliseren de XAnthu telers hun verkoop waarmee er één loket ontstaat voor alle soorten anthuriums. Oud anthurium kweker Leo Kuyvenhoven is aangesteld als verkoopmanager om dit in goede banen te leiden. XAnthu speelt hiermee in op de groeiende vraag naar directe handel en de grotere retail orders.

Vanaf 1 januari bundelen de zes kwekers hun verkoop en wordt er onder de naam XAnthu gehandeld. De zes kwekers zijn: Fiore (alleen de anthuriums), P.J.J. v. Leeuwen & Zn, Mts. Hubers-Vermasen, Mts. J.A.P Wijnen, Anthuriumkwekerij Peelen en Tuinbouwbedrijf M. Stolk.

Deze krachtenbundeling maakt het mogelijk de klant volledig te ontzorgen op het gebied van de anthurium. Met wel meer dan 50 soorten in alle kleuren maten, verpakkingen en fusten biedt XAnthu een meer dan compleet assortiment aan. Door aansluiting van het ERP-pakket Florinet is XAnthu toekomstproof en klaar om 100% digitaal zaken te doen. Daarnaast behoren webshop koppelingen ook tot de mogelijkheden.

Leo Kuyvenhoven aangesteld als verkoopmanager
Leo Kuyvenhoven, die tot medio vorig jaar zelf nog anthuriums teelde, komt in dienst bij zijn oude clubje XAnthu. De productgroep heeft hem niet lang kunnen missen, want vanaf 1 januari 2021 wordt hij aangesteld als verkoopmanager XAnthu. Zijn jarenlange ervaring in de business en met de handel geven de oud-Decorum telers genoeg handvaten om verder te bouwen aan de coöperatie en de verkooporganisatie XAnthu.

Voor meer informatie:
XAnthu
Leo Kuyvenhoven.
M: +31 6 183 468 00
E: Sales@xanthu.nl 
www.xanthu.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven