Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers Decorum starten samen box op veiling Aalsmeer

Na de opening van de Decorum box in Naaldwijk in 2019, starten Decorum kwekers op 1 januari 2021 ook een samenwerking op in een box in Aalsmeer. Van Noort Hyacinten, Van der Gulik, Van der Valk Groenesier en WF Leenen gaan dagelijks nog sneller hun producten uitleveren vanaf één locatie. 

Het was al langer de wens van Van Noort Hyacinten, Van der Gulik, Van der Valk Groenesier en WF Leenen om hun producten sneller uit te kunnen leveren en meerdere aflevermomenten per dag te realiseren. Bestellingen komen later, klanten verwachten hun producten vroeger op de dag en naleveringen komen steeds vaker voor. Met andere woorden: snelheid is cruciaal. Het moment is aangebroken om dit alles te realiseren.

Vlnr. Dirk Leenen, Bart vd Valk, Phil Kruger, Ruud v Noort, Patrick vd Gulik, Kristel Emmerik, Jim Leliveld, Fred vr Laan en Jaco Leenen 

In Naaldwijk wordt nu een jaar vanuit de box uitgeleverd door Decorum leden Moerman Lilium en Arcadia en dat heeft de genoemde kwekers geen windeieren gelegd. “Met de box in Naaldwijk als voorloper, staan we 1-0 voor met de start van de box in Aalsmeer. We kunnen veel leren van onze collega kwekers en hierdoor zijn we overtuigd van een soepele start in Aalsmeer. We hebben één doel: samen met onze klanten en ons team, zoveel mogelijk mensen blij maken met verse en kwalitatief hoogwaardige bloemen", aldus Jaco Leenen, eigenaar van WF Leenen en een van de participanten. 
 
Er is ruimte voor deelname voor andere Decorum kwekers in de box Aalsmeer, waar INF de logistieke afhandeling op zich neemt. Voor diverse participanten is INF een bekende partij met een bewezen track record. Hetzelfde mag worden gezegd over Greenmaster, het systeem waar deze participanten en INF mee werken. Verkoopster Kirstel Emmerik is in haar nopjes met de komst van een tweede Decorum box. “Als verkoopster voor meerdere kwekers, is het een uitdaging om aan alle klantwensen te voldoen. Maar met slimme logistieke oplossingen zoals deze, wordt het service niveau alleen maar vergroot.”

 

Voor meer informatie:
Decorum Company
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum: