Fleurop overhandigt cheque aan Hartstichting

Fleurop heeft gisteren een cheque ter waarde van € 3.269,- overhandigd aan de Hartstichting. Het bedrag is opgehaald met de verkoop van het ‘Boeket uit je hart’, dat op Internationale Dress Red Day werd gelanceerd.

Fleurop doneert per verkocht boeket € 1,50 aan de Hartstichting. In twee maanden tijd werden meer dan tweeduizend vurig rode boeketten verkocht.

“We zijn heel blij met de actie van Fleurop”, laat Ronald Schouten, teammanager van de Hartsstichting weten. “Het geld komt goed terecht. Onze wetenschappers gaan het gebruiken bij onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. We hebben hier een speciaal onderzoeksprogramma voor, want er zijn verschillen tussen mannen en vrouwen in het ontstaan van hart- en vaatziekten. Zo spelen hormonen een rol en zijn bij vrouwen de signalen bij een hartinfarct vaker minder duidelijk. We willen dat meer vrouwen op tijd de juiste diagnose én behandeling krijgen.”

Bezorg een goed gevoel
Fleurop kijkt terug op een geslaagde samenwerking. Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop: “Acties als deze raken de essentie van Fleurop: elkaar een goed gevoel bezorgen. Onze vakbloemisten zetten zich hier dagelijks voor in door de mooiste boeketten te maken. Deze boeketten hebben niet alleen ontvangers blij gemaakt, maar ook de Hartstichting.”

bron: Fleurop


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.