WUR kiest voor veiligheid

Onlangs is in opdracht van Bosman Van Zaal door Glass Handling Technic weer een complete reparatievoorziening geïnstalleerd. Deze keer bij de nieuwbouwkas van WUR in Wageningen.

Het dek van de kas is uitgevoerd met isolatieglas en voorzien van een buitenscherm welke op de nok is gemonteerd. De moeilijke toegankelijkheid van het dek en het gewicht van het glas was voor WUR de reden om te investeren in een voorziening waarmee veilig gerepareerd kan worden.

Voor GHT een bijzondere uitdaging om voor deze kas een speciale Repair Shuttle te ontwikkelen die maar door één goot kan rijden en toch stabiel genoeg is om veilig te kunnen repareren.

GHT heeft een stappenplan opgesteld waarin de verschillende fases en uitgangspunten van het ontwikkelingstraject zijn vastgelegd.

Na het presenteren van een eerste conceptontwerp zijn de verschillende fases doorlopen en is het definitieve model eind september voltooid.

Vervolgens heeft de Repair Shuttle de vereiste keuringen ondergaan en zijn diverse belastingtesten op een proefkas uitgevoerd en voldoet de voorziening geheel aan de CE richtlijnen.

Voor meer informatie:
Glass Handling Technic
www.ghtec.nl 
info@ghtec.nl  

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.